diumenge, 17 de juliol del 2011

Virus i xarxes socials

Hola a tots,

Fent l'última pregunta de l'activitat 1, l'ordinador m'ha començat a donar problemes de connexió, se m'ha bloquejat, algunes pàgines no es mostren, altres em tanquen l'explorador.
És opinió generalitzada que a les xarxes socials s'ha d'anar amb molt de compte amb els enllaços que t'envien i si no estàs segur o tens dubtes, millor no arriscar-se i no obrir un enllaç que pot resultar dubtós.

Així, la meva conclusió és que un dels majors problemes de les xarxes socials són els virus. Tothom tenim antivirus actualitzat, però encara així sempre surten nous virus i troben la forma de propagar-se. No només a les xarxes socials, però aquestes plataformes són les que expandeixen els virus amb més velocitat.

La major fortalesa de les xarxes és la possibilitat d'arribar a un gran nombre de persones i la seva viralitat, que es converteix en debilitat quan ens deixa exposats als virus que circulen.

Què en penseu, us ha passat a vosaltres fent aquesta tasca?

Salutacions,

Rosana

2 comentaris:

  1. Hola,
    Sóc de la mateixa opinió que les xarxes socials és un gran motor per arribar amb poc temps i esforços a molta gent, s'ha vist ben clar amb totes les últimes revoltes. I també cal anar amb compte amb el tema dels virus, a mi de moment no m'ha passat gran cosa. Creuem els dits per que tardi molt a succeir. S'ha d'anar amb molt de compte amb les persones que tenim "relacions" a la xarxa, encara que fins i tot així a vegades passen moltes coses.
    ANNA

    ResponElimina
  2. ona nit a tothom,

    Estic totalment d'acord en que les xarxes socials representen una gran oportunitat que cal aprofitar. Podem tenir i compartir experiències amb altres persones, ampliar coneixements, opinar sobre qualsevol temàtica i poder ser llegits i contestats per alguna persona en un lloc qualsevol del món. Però com a part negativa penso que la xarxa, com tot, s'ha de saber dosificar, ja que correm el risc de perdre'ns en un laberint del qual es difícil sortir-ne. Opinar SI, però amb respecte i honestedat, NO creure tot el que es publica als social media; aprendre a nodrir-nos de les millors fonts i fer un aprenentatge a consciència. També és important que les legislacions s'adaptin als nous delictes digitals que sorgeixen. En fi, un món apassionant i un gran repte.

    ResponElimina