dilluns, 16 de juliol del 2012

Netvibes

Sota el meu punt de vista Netvibes és una eina gratuita de monitorització molt completa i fàcilment personalitzable. A mode d'escriptori, pots anar creant mòduls per a la recerca a les diferents plataformes, ja sigui blocs, xarxes socials, etc. A més, també es pot adoptar el mòdul Social Mention, que permet saber el grau de mencions a les xarxes socials i als blocs i amb quin caràcter, si positiu o negatiu. Dintre que les eines gratuites, en general, donen uns resultats una mica limitats, les que he esmentat són per mi les que millor funcionen, per la seva rapidesa i facilitat.

dijous, 12 de juliol del 2012

TINKER
Es bastante facil de utilizar, no hay que rellenar cuestionarios, es gratuito y nos da toda la información sobre lo que se esta Twitteando de una marca, producto.
Puedes ver los tweets, imagenes o videos.

http://www.tinker.com

dimecres, 11 de juliol del 2012

whos talkin


He utilizado Who stalking que es una herramienta gratuita que muestra las diferentes fuentes en donde se los usuarios  mencionan la  marca. 

http://whostalkin.com/search?q=kindle&x=0&y=0

En el margen izquierdo aparece el listado con las fuentes y si pulsamos en cada una de las fuentes nos aparece en la pantalla central el listado de los lugares donde se menciona la marca. El inconveniente que tiene es que no aparecen páginas en español,  únicamente en inglés.

Como primer filtro no está mal.